Wie zijn we?

ACE Liften is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in huisliften en platformliften. We plaatsen onze liften zowel in privéwoningen (nieuwbouw én renovaties) als in publieke gebouwen en kantoren. Er is namelijk een ideale lift voor elke context en daar draait het om bij ons. We zijn steevast op zoek naar de juiste mix van praktische haalbaarheid, esthetiek en toegankelijkheid. Onze regio? Heel België! Vanuit onze twee showrooms bestrijken onze salesmensen en technici heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Onze experten

Showroom

Angelo Castro

Zaakvoerder

Bart Claus

Sales en planning

Technici

Andy Frederickx

Andy Frederickx

Hoofdtechnieker

Medewerkers

Jose

José C. Romero

Financial Manager

Maatwerk

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U vindt bij ACE Liften een gevarieerde keuze aan veilige en kwalitatieve personenliften, huisliften, platformliften, goederenliften en rolstoelliften. Met de unieke spindelaandrijving is er een oplossing voor elke context.

Waarop moet u letten bij het kiezen van een lift?

  • Is de lift rolstoeltoegankelijk?
  • Aan welke eisen en voorschriften dient u te voldoen?
  • Welk type lift past het best in uw situatie?
  • Welke verschillen zijn er tussen een binnen- en buitenlift?
  • Wat is de hijshoogte?
  • Wat is de hijscapaciteit van de lift?
  • Welke voorbereidende werken moet u voorzien?

Gepersonaliseerd advies over de aankoop van uw lift

Gelukkig adviseert ACE Liften u om tot de beste oplossing te komen! Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van liften denken wij graag met u mee. Wij houden rekening met uw eisen, wensen en uiteraard ook met de mogelijkheden van het gebouw. U doet beroep op onze expertise en u krijgt dan ook advies op maat. We overlopen met u de mogelijkheden en werken toe naar een eerste ontwerp.

Installatie en onderhoud van uw lift

Ook voor de installatie, service en het onderhoud van uw lift bent u bij ons aan het goede adres. Onze technici zijn op de baan en bieden u de service aan die u verlangt. Ook de onderhouden nemen wij graag voor onze rekening. Zo garanderen wij de levensduur van uw lift.

Van bij de kennismaking tot en met de installatie én natuurlijk ook in alle contacten daarna, zijn wij een betrokken partner die uw vragen en wensen ernstig neemt. Onze professionele opvolging is ons handelsmerk! Laat ons uw verwachtingen waarmaken!

Eerst zien dan geloven

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Melsele, waar u zich goed kunt laten informeren over de juiste lift voor uw situatie.

Showroom Melsele

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Na het bespreken van uw behoeften bezorgt ACE Liften u een advies op maat. Wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn. Ons team staat voor u klaar via telefoon, in onze showroom of bij u op locatie.

Eenmaal u onze offerte goedgekeurd heeft, gaan we meteen voor u aan het werk. U krijgt van ons de tekeningen doorgestuurd, de achterliggende technische informatie voor uw architect en/of aannemer én een specifieke mail met een beschrijving van de uit te voeren voorbereidende werken. Ook tijdens de het verdere verloop van het project helpen we u met gepersonaliseerd advies en houden we u continu op de hoogte.

De montage van uw lift is in handen van onze monteurs. U kunt er zeker van zijn dat uw lift veilig werkt. Ook na de oplevering kan u 24/7 op ons rekenen.

Wilt u samen met ons uw woning of bedrijf beter toegankelijk maken?

Contacteer ons