Personenliften worden zorgvuldig op maat geïmplementeerd en vinden hun toepassing in diverse gebouwen, van particuliere woningen en appartementen tot kantoren, hotels en handelszaken.

Vooral van moderne appartementen en woonprojecten wordt vandaag de dag veel verwacht op het vlak van toegankelijkheid en gebruikscomfort. Met de installatie van een personenlift speelt u perfect in op deze verwachtingen. De aanwezigheid van een lift zal de aantrekkingskracht en marktwaarde van uw gebouw voor jong en oud vergroten. Onze personenliften zijn uitgerust met moderne technieken en onderdelen. U heeft de keuze uit zowel standaard- als maatoplossingen in diverse uitvoeringen. Voor de afwerking kan u kiezen uit een waaier aan kwalitatieve materialen, van gepersonaliseerde wand tot roestvrij staal.

Wij verzekeren dat de plaatsing van uw lift altijd met de nodige zorg en precisie gebeurt, zodat uw installatie garant staat voor jarenlang comfort. Uw budget, het gevraagde hefvermogen, de constructie van het gebouw tezamen met de beschikbare ruimte zijn de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van uw liftinstallatie.

Technische specificaties

Vrijblijvende offerte

Vraag nu vrijblijvend een prijsofferte aan voor uw project op maat.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png bmp eps tif pict psd odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx dmg rar svg zip.